Пирамида на Цестий, Рим

Пирамида на Цестий, Рим, Италия

Пирамидата на Цестий (итал.: Piramide di Caio Cestio или Piramide Cestia, англ.: Pyramid of Cestius) е единствената оцеляла древна пирамида […]