Площад Аристотел, Солун, Гърция

Площад Аристотел, Солун, Гърция

Площад Аристотел (гр.: Πλατεία Αριστοτέλους, анг.: Aristotelous Square, Aristotle Square), намиращ се в центъра на град Солун е главният градски […]